RSS
Trajnimi ne Pogradec - grupet e survejoreve te brendshem nga spitalet Elbasan, Pogradec, Korce, Gjirokaster (2)
Trajnimi ne Pog...
Detail Download
Trajnimi ne Pogradec - grupet e survejoreve te brendshem nga spitalet Elbasan, Pogradec, Korce, Gjirokaster -1
Trajnimi ne Pog...
Detail Download
Trajnimi ne Pogradec - grupet e survejoreve te brendshem nga spitalet Elbasan, Pogradec, Korce, Gjirokaster
Trajnimi ne Pog...
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery

Kontakt

Qendra Kombëtare e Cilësisë, Sigurisë dhe Akreditimit të Institucioneve Shëndetësore (QKCSAISH)
Rruga "Aleksandër Moisiu", 
No 80, Godina e ISHSH, Kati i Dytë, TIRANE, Albania

Mail: info@qkcsaish.gov.al

Web: www.qkcsaish.gov.al