RSS
Trajnime Nentor 2017
Trajnime Nentor...
Detail Download
Trajnime Nentor 2017
Trajnime Nentor...
Detail Download
Trajnime Nentor 2017
Trajnime Nentor...
Detail Download
Trajnime Nentor 2017
Trajnime Nentor...
Detail Download
Trajnime Nentor 2017
Trajnime Nentor...
Detail Download
Trajnime Nentor 2017
Trajnime Nentor...
Detail Download
Trajnime Nentor 2017
Trajnime Nentor...
Detail Download
Trajnime Nentor 2017
Trajnime Nentor...
Detail Download
9-Nentor---Trajnimi-QKCSAISH-HAP
9-Nentor---Traj...
Detail Download
9-Nentor--Trajnimi-QKCSAISH-HAP
9-Nentor--Trajn...
Detail Download
9-Nentor-Trajnimi-QKCSAISH-HAP-Fier.1
9-Nentor-Trajni...
Detail Download
9-Nentor-Trajnimi-QKCSAISH-HAP-Fier
9-Nentor-Trajni...
Detail Download
10-Nentor--Trajnimi-QKCSAISH-HAP--Fier
10-Nentor--Traj...
Detail Download
10-Nentor-Trajnimi-QKCSAISH-HAP-Fier
10-Nentor-Trajn...
Detail Download
15 nentor trajnimi  fier
15 nentor trajn...
Detail Download
15-Nentor--Trajnimi--Fier
15-Nentor--Traj...
Detail Download
15-Nentor-Trajnimi--Fier
15-Nentor-Trajn...
Detail Download
16 nentor trajnimi  fier
16 nentor trajn...
Detail Download
16 nentor trajnimi fier
16 nentor trajn...
Detail Download
16-Nentor-Trajnimi--Fier
16-Nentor-Trajn...
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery

Kontakt

Qendra Kombëtare e Cilësisë Sigurisë dhe Akreditimit te Institucioneve Shëndetësore (QKCSA-ISH)
Bulevardi “Zogu I”, Spitali Universitar Obs-Gjin “Mbretëresha Geraldinë”, 
Tirana, Albania. 

Mail: info@qkcsaish.gov.al

Web: www.qkcsaish.gov.al

Tel. +3554234221

Fax. +3554234225