RSS
16-Nentor-Trajnimi-Fier
16-Nentor-Trajn...
Detail Download
23.11.2017--Trajnimi-me-drejtoret-e-Fierit
23.11.2017--Tra...
Detail Download
23.11.2017- trajnimi me drejtoret e fierit
23.11.2017- tra...
Detail Download
23.11.2017Trajnimi-me-drejtoret-e-Fierit
23.11.2017Trajn...
Detail Download
23.11.2017trajnimi me drejtoret e fierit
23.11.2017trajn...
Detail Download
Foto-1--Trajnimi-Peshkopi
Foto-1--Trajnim...
Detail Download
Foto-2--Trajnimi-Peshkopi
Foto-2--Trajnim...
Detail Download
foto 1- trajnimi peshkopi
foto 1- trajnim...
Detail Download
foto 2- trajnimi peshkopi
foto 2- trajnim...
Detail Download
trajnimi bulqize
trajnimi bulqiz...
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery

Kontakt

Qendra Kombëtare e Cilësisë, Sigurisë dhe Akreditimit të Institucioneve Shëndetësore (QKCSAISH)
Rruga "Aleksandër Moisiu", 
No 80, Godina e ISHSH, Kati i Dytë, TIRANE, Albania

Mail: info@qkcsaish.gov.al

Web: www.qkcsaish.gov.al