RSS
Trajnimi ne Shkoder -1
Trajnimi ne Shk...
Detail Download
Trajnimi ne Shkoder -2
Trajnimi ne Shk...
Detail Download
Trajnimi ne Shkoder me pjesemarrjen e grupeve te survejoreve nga spitalet Shkoder dhe Kukes
Trajnimi ne Shk...
Detail Download
Trajnimi ne Shkoder me pjesemarrjen e grupeve te survejoreve te brendshem nga spitalet Shkoder e Kukes
Trajnimi ne Shk...
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery

Kontakt

Qendra Kombëtare e Cilësisë Sigurisë dhe Akreditimit te Institucioneve Shëndetësore (QKCSA-ISH)
Bulevardi “Zogu I”, Spitali Universitar Obs-Gjin “Mbretëresha Geraldinë”, 
Tirana, Albania. 

Mail: info@qkcsaish.gov.al

Web: www.qkcsaish.gov.al

Tel. +3554234221

Fax. +3554234225