Tiranë “Konferenca Kombëtare e QKCSA-ISH” me temë: “Akreditimi si mjet për përmirësimin e cilësisë në kujdesin shëndetësor.”
 
Previous Image
Stop Slideshow
Start Slideshow
Refresh
Close Window

Kontakt

Qendra Kombëtare e Cilësisë, Sigurisë dhe Akreditimit të Institucioneve Shëndetësore (QKCSAISH)
Rruga "Aleksandër Moisiu", 
No 80, Godina e ISHSH, Kati i Dytë, TIRANE, Albania

Mail: info@qkcsaish.gov.al

Web: www.qkcsaish.gov.al