Adresa:
QENDRA KOMBËTARE E CILËSISË, SIGURISË
DHE AKREDITIMIT TË INSTITUCIONEVE SHËNDETËSORE (QKCSA-ISH)
Rruga "Aleksandër Moisiu",
No 80, Godina e ISHSH, Kati i Dytë, TIRANE, Albania
Email:
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Telefoni:
+355 44514090
Fax:
+355 44514090
Send an Email
(opcionale)

Kontakt

Qendra Kombëtare e Cilësisë, Sigurisë dhe Akreditimit të Institucioneve Shëndetësore (QKCSAISH)
Rruga "Aleksandër Moisiu", 
No 80, Godina e ISHSH, Kati i Dytë, TIRANE, Albania

Mail: info@qkcsaish.gov.al

Web: www.qkcsaish.gov.al