RSS
Trajnimi ne Spitalin e Vlores 2015-1
Trajnimi ne Spi...
Detail Download
Trajnimi ne Spitalin e Vlores 2015-2
Trajnimi ne Spi...
Detail Download
Trajnimi ne Spitalin e Vlores 2015-3
Trajnimi ne Spi...
Detail Download
Trajnimi ne Spitalin e Vlores 2015-4
Trajnimi ne Spi...
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery

Kontakt

Qendra Kombëtare e Cilësisë Sigurisë dhe Akreditimit te Institucioneve Shëndetësore (QKCSA-ISH)
Bulevardi “Zogu I”, Spitali Universitar Obs-Gjin “Mbretëresha Geraldinë”, 
Tirana, Albania. 

Mail: info@qkcsaish.gov.al

Web: www.qkcsaish.gov.al

Tel. +3554234221

Fax. +3554234225