RSS
 Root: images/phocagallery/aktivitete/Trajnime/Trajnimi_ne_Bulqize_Burrel_dhe_Mallakaster_2017
Root: images/p...
Detail Download
 Root: images/phocagallery/aktivitete/Trajnime/Trajnimi_ne_Bulqize_Burrel_dhe_Mallakaster_2017
Root: images/p...
Detail Download
 Root: images/phocagallery/aktivitete/Trajnime/Trajnimi_ne_Bulqize_Burrel_dhe_Mallakaster_2017
Root: images/p...
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery

Kontakt

Qendra Kombëtare e Cilësisë Sigurisë dhe Akreditimit te Institucioneve Shëndetësore (QKCSA-ISH)
Bulevardi “Zogu I”, Spitali Universitar Obs-Gjin “Mbretëresha Geraldinë”, 
Tirana, Albania. 

Mail: info@qkcsaish.gov.al

Web: www.qkcsaish.gov.al

Tel. +3554234221

Fax. +3554234225