RSS
Trajnimi me Paresorin ne Durres 5 Qershor 2015 -1
Trajnimi me Par...
Detail Download
Trajnimi me Paresorin ne Durres 5 Qershor 2015 -2
Trajnimi me Par...
Detail Download
Trajnimi me Paresorin ne Durres 5 Qershor 2015 -3
Trajnimi me Par...
Detail Download
Trajnimi me Paresorin ne Durres 5 Qershor 2015 -4
Trajnimi me Par...
Detail Download
Trajnimi me Paresorin ne Durres 5 Qershor 2015 -5
Trajnimi me Par...
Detail Download
Trajnimi me Paresorin ne Durres 5 Qershor 2015 -6
Trajnimi me Par...
Detail Download
Trajnimi me Paresorin ne Durres 5 Qershor 2015 -7
Trajnimi me Par...
Detail Download
Trajnimi me Paresorin ne Durres 5 Qershor 2015 -8
Trajnimi me Par...
Detail Download
Trajnimi me Paresorin ne Durres 5 Qershor 2015 -9
Trajnimi me Par...
Detail Download
Trajnimi me Paresorin ne Durres 5 Qershor 2015
Trajnimi me Par...
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery

Kontakt

Qendra Kombëtare e Cilësisë Sigurisë dhe Akreditimit te Institucioneve Shëndetësore (QKCSA-ISH)
Bulevardi “Zogu I”, Spitali Universitar Obs-Gjin “Mbretëresha Geraldinë”, 
Tirana, Albania. 

Mail: info@qkcsaish.gov.al

Web: www.qkcsaish.gov.al

Tel. +3554234221

Fax. +3554234225